Alive tactics by Franciskus Urban

Alive tactics by Franciskus Urban

Något litet om det mesta och nödvändigaste i livet

+

Presentation

Om migPosted by Urban Sun, March 13, 2011 15:54:26
Alive tactics by Franciskus Urban – en reduktion i ord och bild; utvalda texter blandade med vardagsliv och funderingar i form av ofärdiga tankar och bergfast övertygelse.

På frågan om varför, skulle svaret kunna vara det blygsamma ”för att skriva av mig”. Men det är inte hela sanningen. Utmaningen ligger i vetskapen att en publicering innebär möjliga läsare, vilket Du är bevis på. Nej, detta är ingen dagbok. Jag vill förmedla och utmana.

I fokus
Uppdraget att bygga församling för Nordisk-Katolska Kyrkan i Blekinge.
Läs mer på www.stnikolaus.se och följ via www.facebook.com/NKK.StNikolaus

Lite om mig:
Allmänt:
Prästvigd enkel pilgrimssjäl som tjänstgör som missionskaplan i S:t Nikolaus och biskopsvikarie för Sverige och försörjer sig som samarit i hemtjänsten.

Född
: 1968

Utbildning: Präst. Tidigare diakon och innan dess officer.

Sysselsättning
: Präst i Nordisk-katolska kyrkan Karlskrona, S:t Nikolaus. Fortsätter att studera teologi. Har även studerat filosofi (teoretisk och praktisk).

Arbetat som
: Officer, rektor, informationschef, utvecklingschef och egenföretagare.

Medlemskap: Nordisk-Katolska Kyrkan, Order of Port Royal, Society of Christian Philosophers, Författarcentrum Syd

Bibliografi:
'Trettio' (dikter, 2003), 'I Guds namn: från uppenbarelse till klarhet' (2015) 'Större än' (dikter, 2015), 'I Sanningens tjänst' (2016), 'Kyrkan - garanten mot islamisering' (essä, 2016). Även publicerad i tidskriften Lyrikvännen samt med krönikor och debattartiklar i olika tidningar.H.E. Biskop Roald Nikolai tillsammans med Fr. Franciskus Urban OPR.

  • Comments(0)//blogg.a-tac.se/#post4