Alive tactics by Franciskus Urban

Alive tactics by Franciskus Urban

Något litet om det mesta och nödvändigaste i livet

+

Förhandsinformation: Ny bok på väg!

Ett himla livPosted by Franciskus Urban Wed, May 04, 2016 00:07:36


Snart kommer essän 'Kyrkan - garanten mot islamisering' som bok. Liksom tidigare titlar distribueras även denna av Ingram - en av världens största bokdistributörer - vilket säkerställer tillgängligheten i såväl Sverige som övriga världen. Boken kommer att säljas via bokhandel och nätbokhandel.

Preliminär försäljningsstart är den 19 maj 2016.

Från bokens baksidestext:
Är det sant, det som sägs, att det pågår en islamisering? Är det meningsfullt att prata om och är det ens tillrådligt? Kan ett land över huvud taget ”islamiseras”? Vilken roll spelar rädslan för det okända? Vad, om något, kan hjälpa oss vidare och framåt som människor?

"Detta är minerad mark med en mängd fallgropar och fällor, inmutade begreppskluster och motstridiga analyser. Här finns varbölder och frågor som ingen riktigt vill ta i och en rädsla för att associeras med grupperingar man inte sympatiserar med."

"Jag fick rådet att inte ge mig in i detta textprojekt men, om jag ändå gjorde det, skulle vara förnuftig. Jag tackar, uppriktigt, för den omtanken och vill faktiskt ta utgångspunkt precis just där, i omtanken."

"Denna text vill jag skriva, just av omtanke om alla de personer som idag sitter med andan i halsen och är rädda; som söker lösningar där lösningar inte står att finna. Jag vill skriva denna text för att peka på vad jag menar skulle kunna hjälpa oss, som människor, vidare och framåt."

Fakta:
Titel: Kyrkan - garanten mot islamisering
Genre: Essä
Författare: Franciskus Urban Sylvan
ISBN: 9781367769144
Bindning: Mjukband
Distribution: Ingram (global distribution)
Listpris: 5,99 USD  • Comments(0)//blogg.a-tac.se/#post313