Alive tactics by Franciskus Urban

Alive tactics by Franciskus Urban

Något litet om det mesta och nödvändigaste i livet

+

Nu är den här!

Ett himla livPosted by Franciskus Urban Tue, May 17, 2016 13:59:39


Är det sant, det som sägs, att det pågår en islamisering? Är det meningsfullt att prata om och är det ens tillrådligt? Kan ett land över huvud taget ”islamiseras”? Vilken roll spelar rädslan för det okända? Vad, om något, kan hjälpa oss vidare och framåt som människor?

Kyrkan – garanten mot islamisering skrevs i februari 2015 och publicerades då elektroniskt. Sedan dess har mycket hänt i samhället. Debatten har stundtals varit hetsig. Men har den lett till något konkret hållbart? Nu kommer essän, som fortfarande är brännande aktuell och angelägen, ut som bok. Den beräknas finnas i handeln i de nordiska länderna mitten av maj 2016.

ISBN: 9781367769144

Nu är boken tillgänglig hos bland andra: Amazon.com, Arken i Lund, Barnes & Noble, Blackwell, Bokus och Bibliotekstjänst.

- ”Jag vet att jag med denna text kommer att stöta mig med såväl politiska som andra intressen, ja med stora delar av det sekulariserade samhället. Men när vi utgår från att människan är en Guds skapelse finns ingen annan väg. Då kan vi inte sätta vår tillit enbart till världsliga furstar. Vi måste hitta tillbaka till de rötter som en gång formade vår civilisation.” (Franciskus Urban Sylvan)

Boken distribueras genom Ingram - världens största bokdistributör.
Boken marknadsförs genom välvilligheten med mun-till-mun-metoden.

Ladda gärna ner pressmeddelandet här.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.